Miért pont Oway – workshop

Miért pont Oway

A környezet tudatosság, környezet védelem, újrahasznosítás az élet minden területére kihatással van, miért ne lenne másképp ez a professzionális szépségvilág vonatkozásában.

Az Oway tiszteletben tartja a környezetet és az embereket.

Az oway gondolkodásmód, életmód,tudatos választás,egy életérzés amit szeretnénk kicsit közelebb hozni hozzátok !

Bemutatni nektek ezt a csodálatos világot, hogy részese lehessetek egy rendkívül karakteres és magával ragadó keretek között megrendezett OWAY nyílt napon – workshopon.

Programajánló :

  • 9:00 – 10:00 Oway és az antropozófia szoros összeköttetése
  • 10:00 – 11:00 ORTOFFICCINA, a biodinamikus farm és az Oway világ zöld filozófiája
  • 11:00 – 12:00 Mit jelent a Fairtrade kereskedelem és a biodinamikus gazdálkodás ?
  • 12:00 – 13:00 Recycling vagy Upcycling ? – az újrahasznosításról !
  • 13: 00 – 14:00 A környezettudatosság felé vezető úton az Oway eszközökön keresztül
  • 14 :00 – 16 :00 OWAY Hair & Care – ingyenes állapotfelmérés – hajvizsgálat


Jegyek: INGYENES
Előadó: Álland Tünde
Helyszín: Székesfehérvár, Kossuth u.14. – Hajszálon

likeoway_szalon_1

A Miért!

A szépségápolásban is egyre nagyobb fontosságú, hogy minél kevesebb kémiai anyagot és káros összetevőjű termékeket használjanak a fodrászok a munkájuk során, vagy a vendégek az otthoni hajápolásban.

Minden OWAY haj -, és bőrápolási termék formulája a tiszta, zöld kémia elvein alapszik, amely során alaposan kiválogatják az egyes összetevőket, értékelve természetességük, környezeti hatásuk és hatékonyságuk.

Az OWAY gondolkodásmód, életmód, tudatos választás. Gondoskodást, lelkiismeretet és figyelmet fordít minden választásra és cselekvésre, és minőségi termékeket hoz létre, amelyek tiszteletben tartják a környezetet és az embereket.

Üzletünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy ennek az életérzésnek egy kis részét megismertessük leendő vásárlóinkkal, vendégeinkkel. Ezek mellett tréningjeinken megtanítjuk a szépségápolásban is a prevenció fontosságát, a haj és a fejbőrproblémák vonatkozásában előadás sorozatainkban.  

Úgy éreztük fontos, hogy ne egy konvencionális szépségápolási boltot hozzunk létre, hanem egy olyan közösségi teret, ahol a vásárló kapcsolatba lép a termékkel, megismeri és ki is próbálhatja.

Tanácsadásinkkal pedig segítünk egyénre szabva megtalálni a neki megfelelő hajápolási csomagot, és ha szükséges szakmai segítséget kap az adott problémájára.

Az a célunk, hogy a Hajszálon – Like Oway egy olyan hely legyen, ahova mindig mindenki szívesen betér, és barátként távozik! 😊