Szolgáltatások

A szalon és az oway termékek jellemzői

Ammóniamentes hajfestés

Káros anyagoktól mentes termékek

Újrahasznosított csomagolás

Környezet barát

Génmanipuláció mentes

Állatkísérlet mentes

Biofodrászat

Női hajvágás

4200 - 6700 Ft

Melegollós hajvágás

A Jaguar TC melegollós vágással a hajvégeket lezárja és a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Így elősegíti a haj természetes regenerálódását. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A rendszeresen Jaguar TC-vel vágott haj teljesen egészséges és ép lesz

Férfi hajvágás

2500 - 4000 Ft

Esküvői frizura

A NAGY NAPRA keresed a tökéletes frizurát, ami passzol a stílusodhoz, egyéniségedhez, sminkedhez, menyaszonyi ruhádhoz, kiegészítőidhez? Nagyon szívesen segítek neked ebben, több éves gyakorlatom van benne. Modellügynökségnél, több szépségversenyen, divatbemutatón szerzett tapasztalatommal igyekszem a lehető legszebb, legtartósabb esküvői kontyot, feltűzést, fonást elkészíteni neked. Keress bátran a részletekért!

Hajfestés

95 Ft /gr - 125Ft /gr

Infraremedy hajszálszerkezeti kezelés

A módszer, amely helyreállítja a sérült hajat! A haj újjászületik, lágyabb, rugalmasabb és ellenállóbb lesz! Az Infrared Hair Remedy egy innovatív, ultrahanggal és infravörös sugarakkal működő hajvasaló, amelyet a haj regenerációs kezelések során érdemes használni. Lezárja a haj lemezeket, vastagabbá teszi a haj kutikula rétegeit, és helyreállítja a haj szöveteit. Megakadályozza a töredezett végeket, rugalmassá teszi a hajat, és segít megőrizni a haj színét.

Hajfestés munkadíj

3700 - 4700 Ft

Természetes göndörítés

DAUER szó hallatán sokaknak jut először eszébe, hogy mennyire roncsolja ez az eljárás a hajat, de fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az OWAY termékek használata esetén a roncsolódás lehetősége a minimálisra csökken, aktív növényi összetevőkkel gazdagítva megvédi és rugalmassá teszi a hajszálakat a kezelés alatt. Tartóssága : Csavarók méretétől, hajszálszerkezeti struktúrától, alkalmazási időtől függően max. 12 hétig tart !

Owave természetes göndörítés

12 900 - 19 900 Ft

Bejelentkezés