hajszalon_logo_2_2_feher

Legnépszerűbb szolgáltatások

A hajas fejbőr vizsgálata 400 szoros nagyítású mikrokamerával

11 900 Ft

Oway termékekkel

6 550 Ft-tól

A HYDROPEEL készülékkel akár hajhullásra, pikkelysömörre, foltos kopaszodásra, korpásodásra kínálunk megoldást 

12 500 Ft

Rólam

Alland_Tunde_2

2006-ban végeztem fodrászként Székesfehérváron, de a festésnél és hajvágásnál többet szerettem volna nyújtani vendégeimnek. Első éveimben Budapestre kerülve továbbképzések által sajátítottam el a szakma fortélyait. 

2010-ben ismerkedtem meg először a mikrokamerás vizsgálattal és a hajgyógyászattal, trichológiával, és 2012 óta foglalkozom vele hivatásszerűen. Egészségügyis végzettségem is predesztinált a hivatás gyakorlására, mivel a hajas fejbőrön történő bármilyen változást nagyrészt általában testi és lelki eredetű problémák okozzák.

Célom, hogy minél ismertebbé tegyem a hajgyógyászat fontosságát, pontosabban és hamarabb fel tudjuk ismerni együtt a haj és fejbőrproblémákat, időben hatásos és megfelelő kezelést tudjak javasolni vendégeimnek.

Tovább képezve magam, természetgyógyászati tanulmányaim is sarkalnak arra, hogy egységében lássam az adott haj és fejbőrproblémákkal küzdő vendég szervezetében felmerülő belső szervi elváltozásokat és a megfelelő szakorvoshoz irányítsam. Mivel az adott problémákat mind külsőleg, mind pedig belső szervi úton kell kezelni. Ez egy prevenciós szolgáltatás is a szakmán belül. 

Álland Tünde

Kapcsolat